~ Sneak Peak ~ On Set



Detta är då hur min bänk ser ut för tillfället med några projekt till senaste uppgiften, allt kommer dock förklaras i ett annat inlägg inom en snar framtid så håll till godo.
//© iDa


Klackring nr 2- Jaws





Min andra klackring blev jag desto mer nöjd med. Själva sargen (den som går runt om) är en "kopia" av en del jag hittade i "småmässingsbit lådan", dock var den delen alldeles för tunn så jag gjorde en ny och allt blev tätt och bra på denna ring. Det som står i ringen är mitt namn och år, och så provade jag även att stansa in hjärtan med hjälp av en 3a och I stansarna:) 

Smeknamnet fick den eftersom jag tycker det liknar ett hajgap.

// © iDa



Målarlektion




En lektion där vi skulle måla av citroner, lime, apelsiner och även testa olika tekniker. Blev rätt nöjd över fruktbilden.

//© iDa


Min Första Klackring

¨




En Klackring är en ring som är oftast större än en vanlig och uppdelad i alla fall 4 delar: vanlig fingerring, sarg, 2 sidostycken.

Detta var mitt första försök till klackring och jag kan medge att jag  och ringen blev ovänner, därför blev jag iheller inte nöjd med den för allt misslyckades, den blev tillochmed itusågad en gång och sen fick den helt enkelt va som den är, dock ser man precis inga "skavanker" på bilderna men de finns där.

Hade även en tanke med färgen och formen med denna, det skulle vara ett par kattöron och just mässingsfärgen är nästan samma som katten där hemma, dock ser det ut som öronen på ringen varit med om myket slagsmål;)



// © iDa


RSS 2.0