Olika perspektiv

En skissningsövning vi fick var att rita hus och vägar med mera ur olika perspektiv , här följer mina rssultat (dock är nog ingen av dem riktigt färdiga)







Här skulle vi teckna ett rum med en lampa i mitten





Sista övningen ar att rita ett rum ur minnet, jag har försökt att teckna av min mormors kök här



// © Ida


Mässing




Ett halsband av mässingskedja (egentillverkad) och ett hänge av mässingsplåt där jag slipat och polerat ena sidan. Detta är eventuellt tänkt att vara med på skolans temavecka som är nästa vecka med tema Framtid. Själva halsbandet är att det en dag i framtiden ska ara fred i världen och hur olika man än är ska man kunna umgås, man kan även göra det enkelt och säga att alla behöver en vän.






Ännu en egentillverkad kedja av mässingstråd, denna är med dubbla ringar och är därmed något tyngre än en enkel kedja som den ovan.




// © Ida


Första Kroki-lektionerna

Måndag, Tisdag och onsdag denna vecka har vi tecknat kroki, vilket är ett finare ord för att teckna av en nakenmodell. Vi fick olika tid på oss, 1,5 min till runt 15min och vi fick även utmaningar som att byta till fel hand stå med armen utrsträckt och liknande. Måndag och Onsdag hade vi samma kvinnliga modell och tisdag hade vi en manlig modell. Det viktigaste inom kroki är inte att teckna snyggt utan att man får rätt ställning nertecknad.

Följ nu med på min krokiresa:


RSS 2.0